lauantai 31. maaliskuuta 2012

pinkkiin ihastunut?

en oo ikinä tykänny pinkistä, kuitenki nyt kevään aikana mulle on ilmestyny jos jonkinmoista pinkkiä härpäkettä ja vaatetta. woot? no kaikkee näköjään tottuu.
kirjotukset on pulkassa ja oonki täs jo varmaa 2vk vaan ollu. seuraavan kerran koulua olis 11. päivä. tänki ajan olisin tietty voinu käyttää opinnätytetyön tekoon, mut se on jotenki vaa nii ylitsepääsemätönt alottaa koko roska.. mielummi istun päivät hoitelemas bisneksii :D ja siis mun bisneksethä on sitä et myyn vanhoi vaatteitani ja tavaroitani facebookin vaihtoringissä. tosin koht on parturirahat tienattu! ;)

viime viikonloppuna ja nyt alkuviikosta oon käyny äitin kans kaupungilla hakees vähä uutta takkii ja hupparii, omnom rakkautta<3



tänää käytiinki kiertelemäs kirppareita ja hain parilt naiselta noita ikean mutkavaaseja, kirppariltaki niit tarttu muutamat mukaa. koht löytyy joka värii ja ville kiittää ko täytän sen kämpän noilla :D kirppiksilt löyty myös kivoja tuikkukippoja, mitä oonki ettiny jo jonki aikaa, muutamat kivat paidat ja mekko :)



saas kattoo onko sopivia vai saako heti lyödä myyntii noiki. nyt kuitenki tekemää muutamat kaupat ja sitte kotii auttelee äitii muuttolaatikoide plokkaamises! =)

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä löytöjä! Mitä kirppareita yleensä kiertelet ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiertelen noita porin keskustan kirppiksii, mitä siin ny on hyllymeri, superkirppis ja sisätori :) niist tekee kyl välil tosi kivoi löytöi!

      Poista