sunnuntai 28. lokakuuta 2012

winter wonderland

En muist millo viimeks olisi heränny oikeesti nii ilosen ko tänä aamusti :o Toisaalt olin saanu nukkuu kunno yöunet oman kullan kainalos ja ko aamul avas silmäs nii ulkon paisto aurinko ja sato luntaki vähäse :) Kovasti yritin saad tota miehepuolikast lähtee pienel kävelylenkil mut turhaa.. Jote tyydyin käpertyy takas peito alle kahvikupin, riisipiirakoide ja hyvä kirja kans :)

 Kyllä.. Olen erittäin kauniin turvonneen näköinen.

Äiti toi perjantaina töistä säkkikaupalla omenoita nii minäpä innostui leipoo omppupiirakkaa namnam ja keksein siin sitte samalla mummille kivan joululahjan: omena-kanelihillo.

Maistuu tietty taas paljo paremmalt ko näyttää.. En tie miks en saa ikin mistää hyvännäköst :D


En oo ikin ollu mikää semmone jouluihmine, on se aina ollu kiva asia mut ei kuitenkaa sellane ylimääräse hössötykse aihe. Jostai syyst kuitenki tänä vuon oon jo nyt alkanu oikeesti huseeraamaa kaikkii joulujuttui. Ensimmäine lahja on valmis ja tänää kävin hakemas kaverin lahjaa varte tarvikkeet :D Ja tietty hienon ikkunakoristeen, mitä en kyl viel kehtaa iha ikkunaa asti laittaa :p Kai tääki johtuu osittai siitä et nyt on "oma" kämppä mitä laittaa siihe joulukuntoo :)

Ettei alkas menee liia ihanaks tää elämä nii keittiös odottaaki komee tiskivuori.. TAAS :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti