perjantai 12. maaliskuuta 2010

mikä vapaa-aika?

maanantai = lukio 8.15-15.30 ja sen jälkeen suoraa kotiin tekemää läksyt (niitä taas vähän oli!) ja illalla tuli viel kaks kaverii käymää meillä, en oo niitäkää nähny pitkii aikoihi muutaku sillai ihan ohimenne :/ sen jälkee saunaa ja nukkumaa.

tiistai = aamulla tein viel loput läksyt valmiiks ja amista oli sitte 14-21.40 eli kotona olin taas joskus vähä jälkee 10, siitä sitte suoraa nukkumaa.

keskiviikko = lukio 8.15-15.35 lähdin koulusta kauheella kiireellä bussipysäkille et ehdin käymää kotona syömäs jotain ja sitte lähdin takas kaupunkii la-koulutuksee :-) siel oli taas kyl vauhtipääl :-D koton olin taas sillai puol 18.30 ja sit piti tehd läksyi mut ne vähä jäi ku ei vaa jaksanu keskittyy ja meni hermot ku en osannu :-( sit sainki men jo taas aikasi nukkumaa.

torstai = amis 7.30-15.45 aamu oli kyl semmone et huhhuh. mikää oikee onnistunu ja sit ku olin viel tosi väsyny ni kaikki otti vaa päähä :-( joskus kahden aikaa meil oli auditorios joku naine pitämäs luennon asiakaspalvelust, tai oikeestaa se puhu vaa siitä et millasii me ollaa ja millase vaikutelma ihmiset saa meistä ku seisotaa esim kädet ristis ja pää kenos ja ja ja. turhaa? koulu jälkee menin viel juoste pankkii ja sitte kotii löhöilee vähäks aikaa. illal kävin viel koiran kans juoksulenkil pitkäst aikaa :-) ja enne nukkumaa menoo tein viel kolme työpaikkahakemust!

tänää oonki taas 14-22 amikses :-/ käytii aamusti äitin kans Prismas hakees kaikkee hyvää ;-) ja nyt tappelen samalla ton tulostimen kans ku se ei suostu tulostaa noit mun hakemuksii ja cv:tä :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti