keskiviikko 8. joulukuuta 2010

8/12

kuvia en oo ehtiny enkä pahemmi jaksanukkaa ottaa. mun työssäoppimine loppu reilu viikko sitte ja sain sieltä parhaat mahdolliset arvostelut mitä voi saada! :) nyt jotenki rassaa käydä koulus ku alotettiin just alkoholinperusteet ja kuitenki oltiin just kuukausi alkoholityössäoppimas ? ööö mitä ideaa :D no mut, saatiinpa vaihteeks esitelmät tehtäväks. jostai syyst kaikil muilla on pari mut mä teen yksin... se oli aika urakka saada paperiversio mis on paaaaaljon tietoo ja sitte.. voi jessus et mul meni hermot taas totaalisesti. piti tehä siit vielä power point versio, se piti olla jo tiistain valmis, mut viikoloppun ku aloin tekee sitä kotona niii huomasinki että oon käyttäny mun power pointista kaikki ne "testiajat" ja nyt mun pitäis ostaa lisää! no way! jotenka jäin sitte tänää viel yli tunniks istuu kouluu ylimääräst ja tein 11 sivuse esitelmä siit :) nyt ku ollaa käyty noit esitelmii läpi nii samal ollaa sit maisteltu erilaisii alkoholei, tänää oli vuoros viinat nii siin me heti aamusti enne 9 maisteltii koskenkorvaa, finlandia vodkaa, ginii ja sen sellasii :) ollaa myös tehty erilaisii drinkkei, eilen tehtii Ampiainen, Asterix, Ville Vallaton ja Herkkä. ainoastaa Asterix oli hyvää :D tänää tehtii sit taas Irma, Black Russian, Tequila Sunrise ja Virtanen. mmmm rakastuin toho Irmaa, se oli niiiiin hyvää! 8))
ja jooo, käytii lauantain äitin kans taas kaupungil, ostettii meil joululahjaks Wii ja SodaStream :) oon vaa pelannu koko alkuviikon haha :D nii ja löysin vihdoi ja viimei, piiiitkän metsästykse jälkee mustan, pitkän toppatakin, eikä se maksanu ku vaivaset 154€ :s vähä se kirpasi mut...
maanantain meil tuli mummi ja pappa syömää nii tein oikee kunno ateria ;) alkuruuaks tein hernesosekeittoo, pääruuaks oli lankkuperunoita, broileria, paholaisenhilloa (keitin itte sunnuntain :)), vuohenjuustoo, caesar-salaattii ja jälkiruuaks marianne-jäädyke :)
mutta nyt meen suihkuu ja kattoo töllötint. huomen varmaa kuvailenki vähä jotaki, JOS kerkeen :)

mukavat illan jatkot! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti