lauantai 18. joulukuuta 2010

Viihde on hyväksi



Day 1: Ten different thing you want to say to ten different people.

1. Oot maailma ihanin ihmine, meil oli enne paljo mahtavii juttui. Nyt ihmettelen miks vaihdoit mut yhtäkkii toiseen ja vietät sen kans niit hienoi hetkii, samal valitat mulle ku ei enää nähdä?

2. Mul on ihan järkyttävä ikävä sua. Haluisin vaa tietää vieläks sul on samoi tunteit ja mitä oikeesti vastaat mulle.

3. Meki oltii enne hyvii kavereit, tuli pieni riita ihan olemattomast ja nyt et voi enää ees puhuu mulle vaik asiat on selvitetty?

4. Kovat on uhkaukset. Jostai syyst uskallat muil haukkuu ja puhuu must paskaa, mut ku tuun ite sua vastaa ni hiljenet iha täysi ja huomaa et sun uhkaukses on ihan olemattomat :o :)

5. Riidellää lähes päivittäi ja tiedän et ärsytän sua (välil tahallaanki) mut silti oot rakas♥

6. Meil oli hienoi hetkii yhdes ja yritin tehd kaikkeni ettei ne loppuis, sua ei kiinnostanu. Nyt ku oon päässy yli nii sä tuut ja sanot ne kaikki asiat, mitkä olisin halunnu kuulla sillo enne.

7. Mitä sä oikeesti kuvittelet ittestäs? Et sä saa noil tekemisilläs mainet ja mammonaa. Saat merkit tukkimiehe viivoil seinää joka naise jälkee vaa uude viiva. Ja niit on jo MONTA. Kaike huippu on et sä yrität lohduttaa toista sillä et kysyt: "voitaisko nähdä ja pitää vähä aikuiste kivaa ;)" ei se vaa mee noin..

8. Oot kultanen ystävä ja olis ihan törkeen hienoo nähdä sua useemminki! Tyhmää et koulu vie molemmilt tositosi paljon aikaa :<

9. Sulle voi puhuu ihan kaikesta ja sä oikeesti kuuntelet ja yrität auttaa parhaas mukaa. Ollaa koettu kaikenäköst vaik vaa näi konee välityksel :D Mut jokane juttu on ollu mahtava, vaik välil onki ollu vähä ja joskus vähä enemmänki suru puseros. Olis tosi upeet nähdä sut joskus vaik asutki noin kaukana :) Pitihä meijän viime kesänäki nähä Yyteri Beach Futikses mut mä rampauduin enkä päässy liikkuu minnekään, haha :D

10. Maailman paras! En ikuna haluu luopuu susta. Meil on paljon hyvii muistoi ja noh.. aika paljo niit huonojaki. Mut silti, on ollu mahtavaa viettää nää melkei 18vuot sun kanssa :)


noooin, päätin alottaa tommosen ihme jutun, yritän pääst kirjottelee noit mahdollisimma usein :)
tänää saan postista mun uuden puhelimen, jeiii! ja illalla meen luokkakaverin luo viettelee viimisii pikkujoului ;) sielt voi EHKÄ tulla jotai kuvamateriaalii, en tiiä viel, riippuu millane ilta on :D nyt meen kuitenki herkuttelee aamupalal piiiiiitkäst aikaa ja sit varmaa alan pikkuhiljaa valmistautuu illa koettelemuksii :)

viettäkää teki hauska lauantai!

2 kommenttia:

  1. kiva blogi ja oot muuten tosi nätti!:)

    käy tsekkaa miun:
    www.crazylittlethingcalledmylife.blogspot.com

    VastaaPoista