keskiviikko 18. toukokuuta 2011

kruisailuu


















Käytii eile siskon kans Makholmas kuvailemas :) Tääl kaupungis oli iha suht lämmin mut ku päästii tonne merenrannal ni härre et sin jääty! Jännitän vaa koko aja sitä ku joudun koht menee tankkaa auton ja äääää en osaa :< 
Abi-risteily suunnittelu on muute aikas hyväl mallil mut toine valvoja uupuu viel eikä oikee kukaa pääs lähtee meijän kaa sin.. Toivotaa vaa ettei se tyssää toho! Olis niiiiin huippuu pääst sin risteilylle :)
Amikse puolel on ollu melkost löysäilyy tää viikko ja jatkuu vaa! Maanantain päästii jo tuntikaks aikasemmi ku piti, eile mentii 10 ja päästii taas aikasempaa ku piti, tänää on vapaapäivä, huomen on kai iha normi päivä keittiös (mennää luultavasti grillailee koulupihaa :)) ja perjantai saattaa olla vapaapäivä... maanantai on taas lailline vapaapäivä ja loppuviikko on kai jotai keittiösiivoiluu ja tämmöst :) enää 5koulupäivää + päättärit ja sit on kesäloma. WUUUUT?
Huomen illal olis tarkotus men kaverin kans Cabarettii kattoo Jare&VilleGallee ;) Kiva pääst taas irrottelee hyväs seuras =)
Nyt pitäis vähä siivoil ku huomen on asuntonäyttö ja noh.. on tää muutenki aikamoine läävä tää mun huone :D Toisaalt taas houkuttelis lähtee lenkil ku on noi upee ilmaki :o

Kiitti moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti